HellermannTyton ACADEMY

Välkommen till vår ACADEMY

Kunskap är makt

Kunskap är makt

Att nätverka med människor och kunskaper är nyckeln till framgång – och det gäller även framtiden.

HellermannTyton ACADEMY är ditt gränssnitt för att dela, utnyttja och mångdubbla kunskaper samt utbyta erfarenheter.

Använd ACADEMY som en möjlighet att skaffa ytterligare kvalifikationer och nya kontakter för att utveckla och utöka din verksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Vårt delade mål: Framgång genom kunskap

Framgång mångdubblas när kunskaper delas

Framgång mångdubblas när kunskaper delas

ACADEMY garanterar ett globalt utbyte av information inom alla områden och på alla nivåer. Alla är varmt inbjudna för att dela med sig av sina egna kunskaper. Tillsammans blir vi mer framgångsrika.

Specialutvecklade utbildningssessioner – skräddarsydda för dina specifika behov – ger dig möjlighet att lära känna våra befintliga och kommande produkter samt användningen av dem inom olika marknader och branscher.

Som vår kund är du också en del av ACADEMY. Det är bara genom dig som ACADEMY kan växa och samtidigt utgöra ett värdefullt bidrag till en framgångsrik förbättring av din verksamhet! Du är mer än välkommen att bli en del av detta Team!

Vårt mål är att göra HellermannTyton till ditt förstahandsval för kabelhanteringslösningar. Ett välgrundat utbyte av erfarenheter är en utmärkt utgångspunkt för kompetenta kunskaper och professionellt agerande på alla marknader och inom alla produkt- och företagsområden. Ökad kunskap förenklar ditt arbete och förkortar processerna, vilket i sin tur gör det möjligt att garantera framgång på lång sikt samtidigt som vi formar vår framtid tillsammans.

HellermannTyton ACADEMY – din fördel

HellermannTyton ACADEMY – din fördel

HellermannTyton ACADEMY – din fördel

ACADEMY är taket under vilket delning och överföring av kunskaper äger rum. Detta kan ske online på intranätet, internet eller på e-utbildningsplattformar, eller öga mot öga, lokalt eller externt, i form av seminarier, workshops eller expertgrupper, eller som en kombination av dessa.

Med produktutbildning som utgångspunkt kommer vi framöver att bredda detta med marknadskunskaper, e-business-utbildning, marknadsföringsseminarier, produktions- och kvalitetsteman och många andra ämnesområden.

  • ACADEMY främjar kreativitet och avdelningsöverskridande tankar och åtgärder.
  • Detta är viktigt, särskilt när komplexiteter är en utmaning.
  • Förbättra dina kunskaper om produkterna och utnyttja möjligheterna som HellermannTyton erbjuder.
  • Förstärk din kompetens med målinriktad utbildning och därmed dina utsikter till framgång.
  • Underlätta ditt arbete och förkorta processerna för att minska din arbetstid.
  • Dra nytta av kunskaper från andra experter och specialistteam.
  • Få nya kontakter inom olika specialområden.
  • Använd ACADEMY som en plattform för att hålla dig uppdaterad.
  • Med ditt engagemang kommer vi att kunna arbeta som ett enda globalt team och göra ACADEMY till en personlig och professionell framgångshistoria – både för dig och för HellermannTyton!

Bli inspirerad av våra filmer

Bli inspirerad av våra filmer

HellermannTyton besitter en unik kunskapsskatt: Med pärlor som ett borttagningsverktyg för kantclips, en lösning för enkel utskrift och en metod för produktionsförbättring.

En av dem förbättrar de interna processerna, en annan förbättrar hur våra kunder arbetar.

Att dela kunskaper och erfarenheter är syftet med HellermannTyton ACADEMY. Avslöja din skatt du också och dela hemligheterna till framgång. Upplev kunskapsutbytet. Känn den innovativa styrkan. Gå med i vår plattform för kraftfulla idéer. Det är det som är HellermannTyton ACADEMY.

Bli inspirerad av våra filmer.


Lösning för enkel utskrift

En kund ville ha en utskriftslösning som de själva inte kunde hitta. Operatörerna ägnade mer tid på hantering av material än på hantering av data. HellermannTyton erbjöd ett sätt som gjorde att kunden kunde spara stora mängder tid.

 

Borttagningsverktyg för kantclips

En kund installerade kantclips i ett fordon, men de råkade bli felplacerade. Det var svårt att ta bort kantclipsen med skruvmejsel eller tång och dessutom under tidspress.
Projektledaren Melanie Schwarzbach och hennes team hittade en lösning för detta. Tanken var att föra in verktyget under clipset, dra tillbaka det över kanten och lyfta. Smidigt och enkelt.


Produktionsförbättring

Markus Müller, som är ansvarig för formhantering vid HellermannTyton, fick idén att lägga till en enkel borste till en formsprutningsmaskin:
Att kombinera verktyget som tar bort ingötstappar med en skräddarsydd borste säkerställer en tillförlitlig avformningsprocess och sparar produktionstid.

 

Dra nytta av vårt stora utbud av erbjudanden – över hela världen

Dra nytta av vårt stora utbud av erbjudanden – över hela världen

Är du intresserad av marknads- eller produktspecifik utbildning? Du är välkommen att kontakta oss – se kontaktrutan längst upp.

Vi har ett nätverk av engagerade utbildare kombinerat med produktledning som kan ge support i alla frågor.

Håll kontakt med oss!


Update: 17/02/2018 © HellermannTyton 2017
Kontakt