Kabelskarvar med gel från HellermannTyton för en tillförlitlig kabelskarv.


RELICON kabelskarvar med gel: enkla och tidsbesparande användning

Gel Filled Cable Joints

RELICON kabelskarvar med gel, för anslutningskablar ovan och under jord, består av ett robust skal och flexibel RELICON gel. Gelfyllda kabelskarvar uppfyller elektriska standards och erbjuder mekaniskt skydd, isolering och tätning i ett enkelt steg - installatören sparar tid och det krävs inga speciella verktyg eller tillbehör för installation.

 

RELICON gelteknik erbjuder flera speciella fördelar. En kabelskarv med gel är snabb och enkel att installera. Skalet är tillverkat av slagtålig PP med integrerade gångjärn.

RELICON kabelskarvar med gel är temperaturbeständiga upp till 90 °C och kan lagras under obegränsad tid. RELICON gelfyllda kabelskarvar kan användas för rakskarvar samt för avgreningar. HellermannTyton erbjuder kabelskarvar med gel i en mängd olika storlekar som täcker behoven för alla vanliga kabelareor. De uppfyller också europeiska DIN EN 50 393 (enligt DIN VDE 0278) och DIN EN 60695-2-11 standarder.

Den optimala gelteknologin för din applikation!

Relifix Familie

Gelskarv
Relifix

Gel Filled Cable Joints: Religel

Gelskarv
Relilight
 

Gel Filled Cable Joints: Reliseal

Gelskarv
Reliseal

Religel

2-komponent silikongel Religel
Religel

Gelteknologi från RELICON från HellermannTyton: kabelskarvar med gel för extrema krav!

Gelfyllda kabelskarvar Relifix

Relifix Kabelganitur

Geltekniken i RELICON Relifix erbjuder flera fördelar. Det går snabbt och lätt att installera. Skalen är försedda med ett filmgångjärn och är tillverkade av kraftig, seg och slagtålig polypropen (PP). Relicon gelen i skalen isolerar och tätar hela anslutningen vid stängning. Beroende på vilken typ kontaktdon är Relifix en universell rak och / eller avgreningsskarv. De är lämpliga för skarvning på plastkablar och ledningar av PVC, PEX, PE, EPR etc.

Applikation: I lågspänningsnät som rak eller avgreningsskarv t ex i mark, i vatten, inom och utomhus.

 

Gelfyllda kabelskarvar Reliseal

Reliseal Kabelganitur

Reliseal kabelskarvar med gel är säkra och robusta partners för de mest extrema krav. De är universella skarvarna har skyddsklass IP68 och består av ett fast polypropylen skal (PP) fylld med RELICON gel. Lämplig för kabelanslutningar under de mest extrema förhållanden, över och under jord. De är lämpliga för skarvning på plastkablar och ledningar av PVC, PEX, PE, EPR, etc. Reliseal uppfyller de högsta kraven för elektriska installationer och erbjuder mekaniskt skydd, isolering och tätning i ett arbetsmoment. Installatören sparar tid och kräver inga speciella installationsverktyg.

Ansökan: I lågspänningsinstallationer som rakskarv. Underground, nedsänkt, utomhus, inomhus och kabelkanaler.

 

 

Gelfyllda kabelskarvar Relilight

Relilight Kabelgarnitur

Relilight kabelskarvar med gel är speciellt utformade för belysningsinstallationer, med särskilt fokus på LED-belysning.

De är testade enligt DIN EN 60998-2-1: 2004 och erbjuder en IP68 skyddsklass. Skalet är flamskyddad enligt UL94 V0. Relight är universella raka och avgreningsskarvar. Beroende på typen av kontaktdon kan den användas för rak eller avgreningsskarvning. De är lämpliga för skarvning på plastkablar och ledningar av PVC, PEX, PE, EPR etc. Silikonbaserade gelen i RELICON Relilight kabelskarvar ger isolering, tätning och mekaniskt skydd i ett steg och minskar den totala kostnaden för installationen.

Ansökan: I lågspänningsinstallationer nätverk som rak eller avgreningsskarv t.ex. för belysningsinstallationer. Under mark, nedsänkt, utomhus, inomhus och kabelkanaler.

 

 

 

2-komponent silikongel Religel

Religel

RELICON Religel är en transparent, elastisk 2-komponents silikongel. Den levereras i praktiska genomskinliga flaskor eller behållare. Det är särskilt lämpad för att fylla kopplingsdosor för lågspänningsapplikationer. Efter härdning RELICON Religel har utmärkt motståndskraft mot fukt, högisolerande egenskaper och mycket god kemisk resistens också.

Användning: Elektrisk isolering och fuktskydd för lågspänningsapplikationer, särskilt lämpade för isolering kablar och ledningar i kopplingsdosor.

2-komponent gel RELICON KH 67

RELICON KH 67

RELICON KH 67 är en transparent, borttagbar, saltvattenresistent, flexibel 2-komponents gel baserad på kolvätehartser. Det är särskilt lämplig för användning med kopplingsdosor i lågspänningsområdet, som ligger i ett fuktigt område eller i marken. Efter härdning, kännetecknas RELICON KH 67 av dess utmärkta motståndskraft mot fukt och mycket goda isolerande egenskaper samt en god kemisk beständighet.

Användning: Elektrisk isolering och fuktskydd för låg spänningsområdet. Särskilt lämplig för fyllning av kopplingsdosor.

2-komponent gel RELICON KH 100

RELICON KH 100

RELICON KH 100 är en transparent, löstagbar, saltvattenresistent, flexibel 2-komponent gel baserad på kolvätehartser i en kommersiellt tillgänglig 250 ml patron. Det är särskilt lämplig för användning med kopplingsdosor i låg-spänningsapplikationer som ligger i ett fuktigt område eller i marken. Efter härdning, kännetecknas RELICON KH 100 av dess utmärkta motståndskraft mot fukt och mycket goda isolerande egenskaper samt en god kemisk beständighet.

Användning: Elektrisk isolering och fuktskydd för låg spänningsområdet. Särskilt lämplig för fyllning av kopplingsdosor.

Håll kontakt med oss!


Update: 18/11/2017 © HellermannTyton 2017
Kontakt