Säkringar, Sverigesäkringar, Ultrasnabba säkringar, Knivsäkringar Högspänningssäkringar, Finsäkringar

Säkringar - SIBA är Europa's ledande tillverkare av kvalitetssäkringar.

HellermannTyton har samarbetat med SIBA i 30 år och varunamnet SIBA är ett välkänt begrepp på den svenska marknanden, som en kvalitetsleverantör med produkter för varje applikation.

Siba sikringsmateriell

Högspänningssäkringar, Sverigesäkringar - Ultrasnabba säkringar - Finsäkringar - Halvledarsäkringar - Knivsäkringar och Blockeringsdon.

All utveckling och tillverkning sker i Tyskland. SIBA arbetar aktivt med att hela tiden utveckla sin kvalitet. SIBA är certifierad både mot ISO9001 och ISO 14001.


För att värna om miljön har SIBA ett utvecklat återvinningssystem av uttjänta säkringar där 100% av säkringarna återvinns och sparar miljön på bästa möjliga sätt.
Kontakta oss för mer information av returförfarandet. Kundsupport: 08-580 890 90.

Säkringar - kvalitetssäkringar från SIBA

Knivsäkringar

Siba knivsäkringar

Helt korrisionsfria greppsäkringar med kombinationsindikator. Säkringarna är anpassade för att skona miljön. Finns i både 500V och 690V utförande samt i olika karaktärisikter som GI/Gg, Ty/Gg och aM.

Högspänningssäkringar

Siba Högspänningssäkringar

Ett komplett sortiment av mellan- och högspänningssäkringar inklusive den unika "Sverigesäkringen". Testade och godkända enligt 0,1s regeln. Både delområde och totalområdessäkringar med inbyggd temperaturbegränsare.

Säkringarna är helt vattentäta för användning i alla miljöer.

Ultrasnabba säkringar

Siba Ultrasnabba säkringar

SIBA är ledande inom halvledarsäkringar och utvecklar ständigt nya typer för skydd av komponenter med allt högre ström och spänning.

Exempel på användningsområden kan nämnas olika typer av motorstyrning, frekvensomriktare, varvtalsregulatorer mm. Ultrasanbba säkringar finns för både AC och DC applikationer.
Idag ligger nivån på 1250 V och 1400 A.

Finsäkringar/Miniatyrsäkringar

Siba finsäkringar/Miniatyrsäkringar

Finsäkringar - SIBA erbjuder ett komplett program av både glasrörssäkringar och keramiska säkringar. Även ytmonterade säkringar finns i sortimentet.

Produktprogram:
5x20mm, 5x25mm, 6x31mm.  Snabba, tröga, medeltröga, glas och keamiska.
Sortimentlåda: En enkel och skyddad översikt över de mest aktuella miniatyrsäkringarna, levereras i storlekar som 5x20mm och 6x32mm.

Blockeringsdon

Siba blockeringsdon

Används för att förhindra användning av säkringsgrupper vid tex arbete i anläggningen. Placeras i gängsäkringacentraler och låses med speciella nycklar.
Finns i både DII och DIII utförande.

Håll kontakt med oss!


Update: 10/11/2018 © HellermannTyton 2018
Kontakt