Om oss

Din kabelhantering - MADE FOR REAL.

Bli inspirerad

HellermannTyton är en ledande tillverkare och leverantör av produkter för ihopfästning, fastsättning, installering, anslutning, isolering, skydd och märkning av elkablar och infrastruktur för datanätverk. Dessutom utvecklar vi delar för kundanpassade industriapplikationer.

Vårt uppdrag är att utveckla verkliga lösningar för alla krav inom kabelhantering. För att göra det på bästa sätt sätter vi oss in i absolut allt som händer i våra kunders universum, både hemma vid skrivbordet och ute i verkligheten. De är vår främsta inspiration i utvecklingen av våra produktlinjer.

Vi driver 15 produktionsenheter i världsklass och utvecklar produkter på 12 etableringsorter. Fler än 5 000 anställda arbetar för HellermannTyton i 38 länder och erbjuder dig förstklassig service och rådgivning - varhelst du behöver det: HellermannTyton Kontakt.

Fackfolk runt om i världen förlitar sig på vårt globala märke. Kvaliteten på HellermannTytons produkter inspireras av dina kabelhanteringsbehov.

HellermannTyton globalt

HellermannTyton utvecklar branschspecifika produktlinjer som är normgivande över hela världen

Inspirerad genom vridning

Inspirerad genom vridning

Uppfinning för vindkraftverk: Loopspacer

Loop Spacer

Minimerar den av vridning orsakande nötningen på kabelmantlarna inom gondolområdet. Loopspacer är enkel att installera även i befintliga anläggningar och den förbättrar dessutom kabelns kylförmåga.

Omfattande yrkeskunskap

Från vridningskraft till viktreduktion - varje bransch har egna krav på kabelhanteringen. Med stort yrkeskunnande utvecklar HellermannTyton måttanpassade teknologier för olika marknader och industrier. I dessa ingår bland andra:

Telekommunikation Telekommunikation

HellermannTyton utvecklar produkter, som man kan lita på under extrema förhållanden

Inspiration genom ytterligheter

Inspiration genom ytterligheter

Skyddar i tuff miljö: Helagaine HEGMAN

Helagaine HEGMAN

Vid höga temperatur- och brandskyddskrav erbjuder NOMEX® flätad skyddsstrumpa HEGMAN-02 ett utmärkt mekaniskt skydd.

Skyddstrumpans höga flexibilitet gör den enkel att installera även vid långa längder och redan monterade kontaktdon. Den flamsäkra, flätade skyddsstrumpan är dessutom mycket resistent mot vätskor och strålning och stöter bort både vatten och olja.

Extremt specialiserad

För att varaktigt motstå aggressiva förhållanden testar HellermannTyton kontinuerligt nya material. Inom många områden är våra produkter och tillverkningssätt de enda i sitt slag.

HellermannTyton sparar mycket tid vid installation, planering och i hela beställningsprocessen

Inspirerad av tid

Inspirerad av tid

 

 

25 procent snabbare: Q-tie buntband

Q-tie buntband

Lägg i, dra åt, färdigt. I två steg sparar Q-seriens moderna design tid jämfört med konventionella buntband: bandets genomförande genom låshuvudet och det därpå följande bytet av grepp för att dra fast det.

Den öppna huvudformen gör hanteringen så enkel att man kan arbeta snabbt även med arbetshandskarna på. Man får snabbt tag i den stora greppytan på bandet och ursparningen på bandet är lätt att känna sig fram till. Till och med blindinstallationer under trånga förhållanden kan genomföras på några sekunder.

Rapid turnaround

HellermannTyton quick

Snabb beställningsprocess

Hanteringen av beställningar och leveransplaner sker naturligtvis helt automatiskt enligt EDI-standard.

Direkt kontaktperson

Hos HellermanTyton behöver du inte sitta i telefonkö hos ett callcenter. Du når din personliga kontaktperson direkt och kan diskutera allt på ditt eget språk. Våra rådgivare har även den nödvändiga beslutskompetensen.

Snabb tillgänglighet

Ett tätt världsomspännande distributionsnätverk garanterar snabb leverans av små och stora beställningar.

HellermannTyton är ett internationellt team som engagerar sig i de bästa lösningar för allt som omkring kablar

Inspirerad av teamwork

HellermannTyton

Oberoende av vilket av HellermannTytons dotterbolag du personligen är bekant med: du kan vänta dig vänligt mottagande och bästa tillförlitlighet. Inom ramen för en enkät har 10 000 kunder i Europa bekräftat att vi är på rätt väg: 98 procent skulle rekommendera oss.
Detta resultat vill vi bibehålla och om möjligt även förbättra. Med högkvalitativa produkter, men i synnerhet även genom engagerade medarbetare. Människor som lyssnar noga, bryr sig och försöker uppfylla alla önskemål.

 

HellermannTyton ACADEMY

Training

För att nya lösningar snabbt ska finna sin plats i arbetsflödet, erbjuder HellermannTyton omfattande utbildningsprogram. Eftersom vi jobbar på ett övergripande sätt kan även internationella kunder snabbt ställa om till nya produkter. HellermannTyton ACADEMY står för det nödvändiga överförandet av kunskap. Här har medarbetare och kunder möjlighet att inspirera andra och framförallt att bli inspirerade av andra.

Ny video: Insights from HellermannTyton

HellermannTyton INSIDE

HellermannTyton INSIDE

Under mottot  “HellermannTyton INSIDE" får du regelbundet nya inblickar i hur vårt team jobbar. Upptäck hur vi får våra nya idéer och hur vi utvecklar nyskapande produkter.


Klicka här för fler filmer.

Håll kontakt med oss!


Update: 10/11/2018 © HellermannTyton 2018
Kontakt