29/02/2024

HellermannTyton ACADEMY

Välkommen till vår ACADEMY

Kunskap ger framgång


Kunskap ger framgång Kunskap ger framgång


Kunskap och nätverkande mellan människor är nyckeln till framgång – nu och i framtiden.

HellermannTyton ACADEMY är där du delar och hittar kunskap, och där du kan utbyta erfarenheter.

Använd ACADEMY för att få mer kunskaper och bättre lösningar. Ladda ner vår ACADEMY broschyr här!

Vårt delade mål: Framgång genom kunskap

Framgång mångdubblas när kunskaper delas


Framgång mångdubblas när kunskaper delas Framgång mångdubblas när kunskaper delas


ACADEMY erbjuder ett globalt utbyte av information inom alla områden och på alla nivåer. Alla är varmt välkomna för att dela med sig av sina egna kunskaper. Tillsammans blir vi mer framgångsrika.

Specialutvecklade utbildningstillfällen – skräddarsydda för dina specifika behov – ger dig möjlighet att lära känna våra befintliga produkter och vår produktutveckling, inom olika marknader och branscher.

Som vår kund är du också en del av ACADEMY. Innehållet i ACADEMY växer genom vår samverkan med dig. Så, Välkommen till HellermannTyton ACADEMY!

Vårt mål är att göra HellermannTyton till ditt förstahandsval. Ett välgrundat utbyte av erfarenheter är en utmärkt utgångspunkt för kunskaper på alla marknader och inom alla produkt- och företagsområden. Ökad kunskap förbättrar ditt arbete och förkortar dina processer, och ökar möjligheten till framgång på lång sikt.

HellermannTyton ACADEMY – fördelar för dig


HellermannTyton ACADEMY – fördelar för dig HellermannTyton ACADEMY – fördelar för dig


ACADEMY är taket under vilket delning och överföring av kunskaper äger rum. Detta kan ske online på intranätet, internet eller på e-utbildningsplattformar, eller öga mot öga, lokalt eller externt, i form av seminarier, workshops eller expertgrupper, eller som en kombination av dessa.

Med produktutbildning som utgångspunkt kommer vi framöver att bredda detta med marknadskunskaper, e-business-utbildning, marknadsföringsseminarier, produktions- och kvalitetsteman och många andra ämnesområden.

  •   ACADEMY främjar kreativitet och utbyte mellan funktioner på företaget. Det är viktigt, speciellt vid komplexa frågeställningar.
  •   Förbättra dina kunskaper om våra produkter och hur de kan användas.
  •   Öka din kompetens med specialutvecklade utbildningstillfällen.
  •   Underlätta ditt arbete och förkorta processerna för att effektivisera din arbetstid.
  •   Dra nytta av kunskaper från andra experter och specialistteam.
  •   Få nya kontakter inom olika specialområden.
  •   Använd ACADEMY som en plattform för att hålla dig uppdaterad.

    Med ditt engagemang kommer vi att kunna arbeta som ett enda globalt team och göra ACADEMY till en personlig och professionell framgångshistoria – både för dig och för HellermannTyton!

HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg


Stockholm och Göteborg Stockholm och Göteborg


Vår vision
HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg, är våra kompetenscenter för kabelhantering inom Skydda, Fästa, Bunta, Märka, Koppla. Vi står för professionellt utbyte av kunskaper med olika funktioner inom företaget, som konstruktörer, inköpare, elektriker, produktionstekniker, operatörer och chefer.

Våra experter överför kompetens om våra produkter och deras användning inom olika marknader och olika industrisegment. Dessutom ger de teknisk kunskap om materialval, produktionsteknik och applikationer.

ACADEMY är också din plattform för workshops. Vi kopplar ihop era specifika krav och vår kompetens, för att utveckla eller förbättra produkter, diskutera systemlösningar eller hitta en lämplig e-handelslösning.

 

 

Är du intresserad av specifik produktutbildning eller att diskutera applikationer i din marknad? Vi erbjuder ett brett spectrum för att dela med oss av kunskaper och erfarenhet - som klassrumsutbildning, workshops eller runt-bordet-diskussioner. Du är varmt välkommen till oss!
Alternativt kan ACADEMY ske i dina lokaler, under branschevenemang eller på annan lämlig plats.

Mer plats för kunskap - Vår ACADEMY i Stockholm och Göteborg erbjuder inspirerande miljö med gott om plats för nya idéer.

Stockholm och Göteborg


HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg


Är du intresserad av specifik produktutbildning eller att diskutera applikationer i din marknad? Vi erbjuder ett brett spectrum för att dela med oss av kunskaper och erfarenhet - som klassrumsutbildning, workshops eller runt-bordet-diskussioner. Du är varmt välkommen till oss!
Alternativt kan ACADEMY ske i dina lokaler, under branschevenemang eller på annan lämlig plats.

Mer plats för kunskap - Vår ACADEMY i Stockholm och Göteborg erbjuder inspirerande miljö med gott om plats för nya idéer.

 

Lokaler i Stockholm och Göteborg
Våra ljusa fina lokaler i Stockholm erbjuder plats för arbete i mindre grupper och sittningar upp till 40 personer. I Göteborg för mindre grupp. Lokalerna är fullutrustade med modern teknik. Produktpresentation finns lättåtkomligt i vår utställning, där det är lätt att samlas runt varje produktstation för spontan produktutbildning. Praktiskt lärande om produkter och dess teknik genomförs vid ACADEMY workshop, som är fullutrustad med verktyg och produkter. Här får du praktiskt montera och prova.

Trådlöst internet finns i hela mötes- och utbildningslokalen.

Vårt cateringområde står till ditt förfogande för raster och välbefinnande. Har du svårt att komma till oss, då kan vi komma till dig. ACADEMY kommer gärna till ditt event och utbildar dig och dina kollegor i önskad produktgrupp eller en specifik produkt - Allt efter ditt event eller mötes önskemål. HellermannTyton ACADEMY ger dig ett kreativt lärande!

 

Hitta HellermannTyton ACADEMY i Sverige
Vi finns i Kista mellan Stockholm och Arlanda. I Kista når du oss enkelt med bil, buss, tunnelbana, tåg, flyg. ACADEMY i Göteborg finns i Västra Frölunda, som är mycket lättillgängligt med både bil, buss, flyg. Ring oss för mer detaljerad vägbeskrivning.

Kunskap ger framgång - använd vår kompetens! Kontakta oss redan idag!
 


HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg HellermannTyton ACADEMY i Stockholm och Göteborg


Bli inspirerad av våra filmer


Bli inspirerad av våra filmer Bli inspirerad av våra filmer


HellermannTyton erbjuder unika kunskaper till dig och din företagsorganisation. : Med pärlor som ett borttagningsverktyg för kantclips, en lösning för enkel utskrift och en metod för produktionsförbättring.

Att dela kunskaper och erfarenheter är syftet med HellermannTyton ACADEMY. Upplev kunskapsutbytet. Känn den innovativa styrkan. Få nya produktlösningar och idéer. Det är det som är HellermannTyton ACADEMY.

Bli inspirerad av våra filmer.


Våra lokaler i Kista

 

Lösning för enkel utskrift

En kund ville ha en utskriftslösning som de själva inte kunde hitta. Operatörerna ägnade mer tid på hantering av material än på hantering av data. HellermannTyton erbjöd ett sätt som gjorde att kunden kunde spara stora mängder tid.

 

Borttagningsverktyg för kantclips

En kund installerade kantclips i ett fordon, men de råkade bli felplacerade. Det var svårt att ta bort kantclipsen med skruvmejsel eller tång och dessutom under tidspress.
Projektledaren Melanie Schwarzbach och hennes team hittade en lösning för detta. Tanken var att föra in verktyget under clipset, dra tillbaka det över kanten och lyfta. Smidigt och enkelt.


Produktionsförbättring

Markus Müller, som är ansvarig för formhantering vid HellermannTyton, fick idén att lägga till en enkel borste till en formsprutningsmaskin:
Att kombinera verktyget som tar bort ingötstappar med en skräddarsydd borste säkerställer en tillförlitlig avformningsprocess och sparar produktionstid.

 

Dra nytta av vårt stora utbud av erbjudanden – över hela världen


Dra nytta av vårt stora utbud av erbjudanden – över hela världen Dra nytta av vårt stora utbud av erbjudanden – över hela världen


Är du intresserad av marknads- eller produktspecifik utbildning? Du är alltid välkommen att kontakta oss – Tel. 08-580 890 00 eller skicka oss ett mail till ACADEMY@HellermannTyton.se.

Vi har ett nätverk av engagerade utbildare kombinerat med produktledning som kan ge support i alla frågor.

Vi ser fram mot att höra av dig!