Säkringar SIBA

SIBA Säkringar är en av Europa's ledande tillverkare av kvalitetssäkringar.

Siba säkringar har under många år representerat kvalitet och säkerhet och är ett mycket välkänt namn på den svenska marknaden.

Siba säkringsmaterial

HellermannTyton har samarbetat med Siba i över 30 år. Siba arbetar aktivt att hela tiden utveckla sitt produktutbud till bästa kvalitet och säkerhet. All utveckling och tillverkning sker i Tyskland.

För att värna om miljön har Siba utvecklat ett återvinningssystem av uttjänta säkringar. 100% av säkringarna återvinns. Kontakta oss för mer detaljerad information - 08-580 890 90.

Siba är certifierad mot både ISO9001 och ISO14001.

Säkringar - kvalitetssäkringar från SIBA

Knivsäkringar

Siba knivsäkringar

Greppsäkringar med kombinationsindikator och helt korrosionssäkra och utvecklade för att skona miljön. Greppsäkringarna finns i 500V, 690V utförande samt i olika karaktärisikter som GI/Gg, Ty/Gg och aM.

Högspänningssäkringar

Siba Högspänningssäkringar

Ett stort produktsortiment av mellan- och högspänningssäkringar plus "Sverigesäkringen". Alla säkringarna är helt vattentäta för alla typer av miljöer, testade och godkända enligt regel 0,1s. Delområde- och totalområdessäkringarna har inbyggd temperaturbegränsare.

Ultrasnabba säkringar

Siba Ultrasnabba säkringar

Exempel på användningsområden kan vara motorstyrning, varvtalsregulatorer eller frekvensomriktare. Ultrasnabba säkringar finns i 1250V och 1400A utförande, och finns både för AC och DC applikationer.

Finsäkringar/Miniatyrsäkringar

Siba finsäkringar/Miniatyrsäkringar

Miniatyrsäkringar/Finsäkringar - Finns både i Keramiska säkringar och glasrörssäkringar, 5x20 mm, 5x25 mm, 6x31 mm, snabba, tröga eller medeltröga.

Sortimentlåda - en praktisk låda för enkel översikt av de mest aktuella finsäkringarna. Sortimentslådan finns i storlekarna 5x20 mm och 6x32 mm.

Blockeringsdon

Siba blockeringsdon

Blockeringsdon monteras i gängsäkringscentraler för att förhindra användning av säkringsgrupper, tex vid anläggningsarbeten. Blockeringdonen låses med speciell nyckel. Finns i både DII och DIII utförande.

Håll kontakt med oss!


Update: 12/01/2019 © HellermannTyton 2019
Kontakt