13/05/2021

SIBA Säkringar - för kvalitet och säkerhet

SIBA Säkringar är en av Europa's ledande tillverkare av kvalitetssäkringar.

Siba säkringsmaterial

SIBA säkringar - Ett välkänt namn

SIBA säkringar har under många år representerat kvalitet och säkerhet och är ett mycket välkänt namn på den svenska marknaden.

HellermannTyton har samarbetat med SIBA i över 30 år. SIBA arbetar aktivt att hela tiden utveckla sitt produktutbud till bästa kvalitet och säkerhet. All utveckling och tillverkning sker i Tyskland.

För att värna om miljön har SIBA utvecklat ett återvinningssystem av uttjänta säkringar, där 100% av säkringarna återvinns. Kontakta oss för mer detaljerad information - 08-580 890 90.

SIBA är certifierad mot både ISO9001 och ISO14001.

Säkringar - kvalitetssäkringar från SIBA

Knivsäkringar

Siba knivsäkringar

Greppsäkringar med kombinationsindikator och helt korrosionssäkra och utvecklade för att skona miljön. Greppsäkringarna finns i 500V, 690V utförande samt i olika karaktärisikter som GI/Gg, Ty/Gg och aM.

Högspänningssäkringar

SIBA Högspänningssäkringar

Ett stort produktsortiment av mellan- och högspänningssäkringar plus "Sverigesäkringen". Alla säkringarna är helt vattentäta för alla typer av miljöer, testade och godkända enligt regel 0,1s. Delområde- och totalområdessäkringarna har inbyggd temperaturbegränsare.

Ultrasnabba säkringar

SIBA Ultrasnabba säkringar

Exempel på användningsområden kan vara motorstyrning, varvtalsregulatorer eller frekvensomriktare. Ultrasnabba säkringar finns i 1250V och 1400A utförande, och finns både för AC och DC applikationer.

Finsäkringar/Miniatyrsäkringar

SIBA finsäkringar/Miniatyrsäkringar

Miniatyrsäkringar/Finsäkringar - Finns både i Keramiska säkringar och glasrörssäkringar, 5x20 mm, 5x25 mm, 6x31 mm, snabba, tröga eller medeltröga.

Sortimentlåda - en praktisk låda för enkel översikt av de mest aktuella finsäkringarna. Sortimentslådan finns i storlekarna 5x20 mm och 6x32 mm.

Blockeringsdon

SIBA blockeringsdon

Blockeringsdon monteras i gängsäkringscentraler för att förhindra användning av säkringsgrupper, tex vid anläggningsarbeten. Blockeringdonen låses med speciell nyckel. Finns i både DII och DIII utförande.

Håll kontakt med oss!


Update: 08/05/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.140) | Update: 08/05/2021