22/07/2024
pictogram

Kabelhantering för jordbruks- och byggfordon

Lägga grunden för framgång

GJORDA FÖR ATT VARA TUFFA


Från maskiner på frusna majsfält till vattenspelet i de vilda vågorna till havs – våra formgjutna termoplastkomponenter är inte bara byggda för att tåla tuffa förhållanden, utan även att fungera utmärkt i dem. HellermannTytons sektion för kabelhantering för jordbruks- och byggfordon har åtagit sig att producera noggrant konstruerade och tillförlitliga plastkomponenter som skyddar känslig elektronik och hjälper dig att hantera dina kablar på ett bättre sätt, oavsett väder. Vare sig de är slagtåliga, värmestabiliserade, nötningsbeständiga, flamskyddade eller spiralförstärkta finns det ingen tvekan om robustheten hos våra standardlösningar och anpassade delar. Maximal hållbarhet och maximal prestanda för varje tillämpning.


GJORDA FÖR ATT VARA TUFFA GJORDA FÖR ATT VARA TUFFA

GJORDA FÖR ATT VARA SMARTA


Det verkar helt enkelt vara det smartaste – att kombinera maximal prestanda med minimerade kostnader i alla våra bygg- och jordbrukslösningar. Sinnrika strömlinjeformade produktionsprocesser, toppmoderna CAD-program och ett internationellt expertteam hjälper oss att snabbt och tillförlitligt leverera anpassade precisionslösningar för kabeldragning, fastsättning och fixering, som exempelvis våra värmestabiliserade och slagtåliga kabelklämmor Ratchet P-Clamp eller spiralförstärkta PVC-slangar. Med ständig beredskap för ändrade marknadsförhållanden är produktfunktion och processtillförlitlighet garanterade även i nya sektorer, till exempel autonom körning. 
Och oavsett sektor kan vi tillhandahålla den relevanta certifieringen för vad du än behöver.


GJORDA FÖR ATT KOORDINERA GJORDA FÖR ATT KOORDINERA

GJORDA FÖR TILLVÄXT


Oavsett om vi befinner oss i monteringslinjen eller på ritbordet förstår vi vår verksamhet – och vi är fast beslutna att få din verksamhet att växa. Dra nytta av våra preciserade, kostnadseffektiva lösningar och vår flera decennier långa branscherfarenhet när vi testar och omvandlar unika koncept och idéer till skräddarsydda lösningar, samtidigt som vi kavlar upp ärmarna för att fullända de befintliga. Det är vårt konkreta engagemang som driver ner kostnaderna, driver upp prestandan och driver din verksamhet framåt.


GJORDA FÖR TILLVÄXT GJORDA FÖR TILLVÄXT

Utvecklade i laboratoriet, byggda för fältet – ta en titt på våra beprövade bygg- och jordbruksprodukter här:

MADE TO PROTECT: Kabelskydd Systemprodukter

Spiralskydd i Polypropen för hög motståndskraft

MADE TO IDENTIFY: Identifikationssystem

Identifikation med kabelmärkning

Global expertis: Hitta din lokala kontakta här

Sweden |Björn Rilegård  
Bjorn.Rilegard@HellermannTyton.se
+46 8 58089075