28/05/2024
pictogram

Konstruktion av järnvägsvagnar: sätt din tillit till en global partner. Vi levererar innovativa lösningar. Självfallet certifierade.

Alltid på rätt spår: den främsta leverantören för järnvägsindustrin

Vår expertis inom järnvägskonstruktion kan mycket enkelt beskrivas som att vi alltid ligger steget före konkurrenterna. Vi är redan framme! Till att börja med är vi verkligen förstahandsvalet av leverantör tack vare vår IRIS-certifiering. Vi följer riktlinjerna i IRIS (International Railway Industry Standard) och erbjuder allt du behöver i fråga om kabelhantering för att göra din verksamhet både säker och lönsam. Du har också direkt nytta av vår innovativa styrka eftersom vi kontinuerligt bedriver utveckling inom konstruktion av järnväg.
Med våra produkter kan du optimera underhåll och driftsplanering, minska livscykelkostnaderna genom längre service- och underhållsintervaller - för mer konkurrenskraftig järnvägstransport.
Med HellermannTyton har du en partner vid din sida med allt som ett internationellt varumärke kan erbjuda: erfarenhet, kvalitet och tillförlitlighet.

Vad du än vill bygga för att vara certifierad garanterar vi säkerhet: Våra produkter för rullande materiel


Global certifiering Global certifiering


HellermannTyton erbjuder lösningar för alla delar av järnvägsfordon. De hårdaste kraven är på boggierna, på taket och underkroppen. Vibrationsmotstånd är nyckeln. Vi utför vibrationstest på våra produkter för att se till att de uppfyller kraven (CEI 61373).

Gjord för att isolera: Isolering Systemprodukter för rullande materiel

Isolering

Gjord för att skydda: Kabelskydd Systemprodukter för rullande materiel

Skydd

Gjord för att identifiera: Identifiering Systemprodukter för rullande materiel

Identifiering

Gjord att tillämpa: Monteringsverktyg för rullande materiel

Applicering

Vill du ha ett samråd om våra produkter? Kontakta oss här.

Lösningar som görs för att utföra inom konstruktion och underhåll: Våra produkter för infrastruktur


HellermannTyton erbjuder en bred utbud av lösningar som hjälper dig att skapa eller behålla järnvägsinfrastrukturen - anpassa dina behov och leverera produkter som uppfyller dina krav. Oavsett om du behöver identifiera kablar i en tunnelbanestation eller under extrema förhållanden utomhus kan vi förse dig med den lösning som passar. Halogenfri, flamskyddsmedel, låg eller hög temperatur, plast eller metall, kommer vi gärna hjälpa dig att välja rätt produkt för din ansökan.


Konstruktion och underhåll Konstruktion och underhåll

Gjord för att fästa: Kabelband och Fixeringar för infrastruktur

Kabelband och fixeringar

Vill du ha ett samråd om våra produkter? Kontakta oss här.

Tänka och planera i förväg

Två av våra mest oumbärliga egenskaper är vår förmåga att upptäcka trender och att utveckla innovationer som möjliggör tillförlitlig planering. Tidigare fanns ingen certifiering för buntband. Vi insåg dock att saker och ting förändras, och samarbetade mycket tätt med de etablerade instituten. Därför blev vi inte överraskade när certifieringen blev ett krav. Tvärtom. Vi hade redan uppfyllt standarderna när lagstiftningen trädde i kraft.

Det för oss tillbaka till vad vi sa i början – vi ligger alltid steget före. Vi är redan framme!


Tänka och planera i förväg Tänka och planera i förväg


HellermannTyton är på plats när nya lösningar krävs. Vi utvecklar produkter skräddarsydda till dina specifikationer. För att göra detta litar vi på state-of-the-art CAD och rapid prototyping system. Genom användning av avancerade utvecklingsverktyg garanterar våra erfarna designers en hög kvalitetsnivå i alla våra produkter.

Resultatet: säkerhetslösningar och chans för dig att dra nytta av dessa fördelar.

CAD och snabbt prototypsystem
  • Spara utvecklingstiden
  • Minska vikt
  • Minska komponentdiversitet
  • Välj rätt material


Läs mer här.

Vår utvecklingskompetens på din plats?

Inga problem. "Resident engineering" är den mest lönsamma formen av kunskapsöverföring. För storskaliga eller speciella projekt, vi kan hitta våra experter direkt i din verksamhet. Ring oss bara.

Nedladdningar

Nedladdningar

 

 

 

Första klass hela vägen! Våra produkter möter inte bara järnvägsindustrins minimumkrav - De når längre!

Få reda på mer om våra järnvägsprodukter i vår broschyr - från rullande material till infrakstruktur.

 

Ladda ner broschyren.

Perfekt för järnvägsindustrin: som bekräftat av internationell certifiering


För knappt två decennier sedan började vi skapa säkra kabelhanteringslösningar för järnvägsindustrin. Denna unika bransch spänner över flera discipliner och kännetecknas av ständigt förändrade marknadsförhållanden och tekniska krav. Under årens lopp har en trend varit särskilt tydlig: Certifieringar som den som uppfyller DIN EN 45545 har blivit allt viktigare, liksom de exceptionellt stränga brandskyddskraven.


Som företag beslutade vi därför att ta ett kliv i förväg. Eftersom vi är lyhörda och samråder med lagstiftare och institut över hela världen, kan vi uppfylla kraven för det certifikat du behöver innan lagstiftningen ens har trätt i kraft. Våra experter över hela världen står beredda att hjälpa ditt företag. Vi har vårt hem i 39 länder och talar ditt språk.


Vi kan även bistå dig i planeringsfasen för nya järnvägsvagnar. Det är HellermannTyton i ett nötskal. Lika karakteristiskt som vår världsomspännande service är mervärdet vi erbjuder genom att vara en verkligt pålitlig partner.

 

Om du vill veta mer om våra certifieringar, kontakta oss här.

 


Certifieringar Certifieringar

Global expertis: Hitta din lokala kontakta här

Om du har några frågor om specifika lösningar eller vill bara få mer information, hjälper vi gärna - med all vår erfarenhet och med teknisk kunskap:

Sweden | Peter Sandberg
Peter.sandberg@hellermanntyton.se 
+46 8 58089074

EMEA and France |Paul Cocheril
Paul.COCHERIL@hellermanntyton.com
+33 6 71 30 14 94