21/01/2022

Fiberboxar

Introduktion

Introduktion

HellermannTyton är en etablerad och innovativ ledare inom tillhandahållandet av globala nätverksinfrastrukturlösningar, och erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsstrukturerade kabelförsörjningar. Vårt omfattande produktsortiment av fiberboxar innehåller ett antal olika alternativ för kategori 6A, kategori 6 och kategori 5e-system, samt vårt världsledande pre-terminated RapidNet-system.

Med ett brett utbud av fiberboxar och fiberhanteringsalternativ, inklusive Integrated Routing System, har HellermannTytons lösningar för bredbands- och Fiber till X (FTTX) sektorn gått från styrka till styrka.

Vi är en del av den globala koncernen HellermannTyton, som är marknadsledande inom kabelhantering som betjänar kommunikations-, bygg-, nytto-, bil- och rymdmarknaderna och har verksamhet i 39 länder runt om i världen.

Stadsnät & Fibernät

Fiberboxar

Fiberboxar

HellermannTyton tillverkar ett brett utbud av fiberboxar och fiberförslutningar som kan tillämpas på alla områden av FTTX-applikationer.
Den stora bredden av produkter av fiberboxar gör att vi kan erbjuda skarvboxar för att hantera upp till 1700 fiberskarvar.
Alla fiberboxar är kompatibla med CablelokTM, HellermannTytons 100% mekaniska tätning, eller värmebehandling kan användas som alternativ tätningsmetod.

CablelokTM är försegling är en unik produkt som enkelt beskrivet skyddar kablar och fiber från miljöpåverkan.
En montering med CablelokTM tar ca 2-5 minuter. CablelokTM finns för kabelstorlekar från 1,7-29 mm samt midspan från 4,0-20 mm.

Önskar du ytterligare detaljerad information om vårt produktutbud kan du alltid ladda ner installationmanualer, produktblad mm.

 

 

Fiber skarvboxar

Förterminerad RapidNet

Förterminerad RapidNet

RapidNet-systemet erbjuder många fördelar jämfört med en standardterminerad lösning. Det kan sänka installationstiden med upp till 95% och eftersom den är förprövad krävs en minimal test på plats när den är installerad.

Den förutbestämda lösningen ger hög prestanda i alla format, inklusive kategori 6A, kategori 6, kategori 5e i koppar och OM4, OM3, OS2 och OS1 i fiber.
Kategori 6A och fiberlösningar stödjer 10G-nätverk med hög hastighet och bortom.
Hög portdensiteter kan uppnås med RapidNet-fiber, med MTP-kontakter som ger upp till 144 fibrer per kassett eller upp till 576 fibrer i 1U rackutrymme.
RapidNet möjliggör ett grönare förhållningssätt till kablageinfrastrukturen.
Varje RapidNet-slinga tillverkas och levereras efter önskade längder vilket minimierar förbrukande av kablage och förpackningsavfall på plats.

Den minskade installationstiden gör RapidNet till den perfekta lösningen för "business as usual" -projekt, tidskritiska installationer och i händelse av katastrofåterställning, där nätverksnedgången måste hållas till ett minimum.

RapidNet Fiber

Det omfattande RapidNet-fiberutbudet från HellermannTyton har utvecklats med de ökande kraven på högpresterande, höghastighetsnät och datacenter.

Finns i OM4, OM3, OS2 och OS1, ger RapidNet-fiber ett antal anslutningsmöjligheter, inklusive MTP-, LC- och SC-kassetter.

LC och SC kassetter

LC och SC kassetter

LC-kassetterna finns i standard- och nyckelformat. RapidNet LC- och SC-kassetterna erbjuder en rad olika alternativ, singlemode eller multimode, 12 eller 24 portar i LC och 6 eller 12 portar i SC-format. Kassetterna ger också 2 alternativ bakom kassetten; en terminerad kabel eller med MTP-kontakt, för användning av 12 eller 24 kärnig MTP-backbone-kabel.

MTP VHD kassetter

MTP VHD kassetter

MTP VHD RapidNet finns med antingen 6 eller 12 MTP-portar som visas på kassettens framsida. MTP-kontakten kan levereras som antingen 12 eller 24 kärnor, med 6 x 24 kärnkontakter eller 12 x 12 kärnanslutningar, vilket möjliggör maximalt 144 fibrer i en enda kassett eller 576 fibrer i en 1U RapidNet-panel.

 

 

 

RapidNet koppar

RapidNet kopparlösningar ger installatören eller slutanvändaren ett stort urval och flexibilitet vid båda ändar t.ex kassett-kassett, kassett-keystone, kassett-pod etc.

6 Portars kassett

6 Portars kassett

6-portars RapidNet-kassetten kommer i standardformat med 4 kassetter som passar in i en RapidNet-panel.
Standardpanelen rymmer alla UTP-kategori 6A-, kategori 6- och kategori 5e-kassetter samt en separat panel avsedd för skärmade lösningar.
Både UTP- och FTP-kategori i 6A-lösningarna överstiger prestandakriterierna för att stödja ett 10G-nätverk. UTP-kategori 6A-systemet är tillgängligt i en rad olika färgade jackvariationer som standard, vilket möjliggör nätverkssegregering.

4 Portars kassett

4 Portars kassett

4-ports RapidNet-kassetten finns i kategori 6 samt 5e. En panel hanterar 6 kassetter vilket ger 24 portar i 1 U utrymme. 4-portkassetten ger en idealisk lösning för arbetsområdet och "till skrivbord" -applikationer i de flesta kommersiella kontor och utbildningsmiljöer.

12 Portars kassett

12 Portars kassett

12-portkassetten är RapidNets högdensitetslösning och erbjuder 48 portar i 1U. Finns i både kategori 6 och kategori 5e. 12-portkassetten är också kompatibel med en RapidNet-Hybridpanel, vilket ger en kombination av koppar och fiberanslutning i 1 U utrymme.

Kataloger/Film

Fiberboxar och skarvboxar

Kontakta oss om du har frågor!

Vår säljare och produktchef Joakim Svensson hjälper dig.

Telefon: 070-881 17 95 eller skicka honom ett mail: Joakim.Svensson@HellermannTyton.se

Håll kontakt med oss!


Update: 15/01/2022 © HellermannTyton 2022
© HellermannTyton 2022 (v4.162.1) | Update: 15/01/2022