Årets vinnare av Elektroskandias utmärkelse:

Datumstar: 08/02/2019

HellermannTyton vann Elektroskandias pris - Årets leverantör 2018!

HellermannTyton vann Elektroskandias pris - Årets leverantör 2018!

 

 

 

 

 

 

 

Den 7 februari arrangerade Elektroskandia sin leverantörsträff och delade traditionsenligt också ut den fina utmärkelsen "Årets leverantör".

- Vi är mycket stolta och hedrade över att ha fått denna prestigefyllda utmärkelse. HellermannTyton har varit nominerade ett par gånger tidigare, men då har vi inte lyckats nå ända fram. Det är ingen enskild händelse som ligger bakom att vi nu lyckades vinna utan vi har genom åren målmedvetet försökt förbättra oss på alla områden i vår samverkan med Elektroskandia. Allt ifrån hur vi lagerhåller och levererar till villkor, uppdateringa på produktdata etc. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi har lyckats bra i vårt arbete. Jag vill också framhålla att det är en laginsats som ligger bakom och att alla inom HellermannTyton har varit med och bidragit till framgången, från sälj och order till lager och ekonomi, säjer Björn Rilegård, Sverigechef för HellermannTyton AB.

 

xxx

- Efter några års nomineringar är det fantastiskt kul att vinna detta pris i den knivskarpa konkurrensen med andra leverantörer. Vi är oerhört stolta och delar givetvis detta med hela vårt företag, säjer Mats Lindoff.

 

 

 

 

 

Elektroskandias motivering:
"Årets leverantör har med över 10 poängs marginal klassificerat sig till toppen av våra kriterier. Nyckeltal i våra gemensamma affär som gör den effektiv, smart, tillgänglig, lönsam och hållbar. Årets leverantör har på ett metodiskt sätt breddat sitt utbud av produkter och lever efter sina värderingar, där resultat uppnås via engagemang och flexibilitet. Värderingar som vi uppskattar. Ert innovativa arbete att utveckla era produkter och tjänster gör er till en långsiktig och intressant partner för oss. Allt är gjort för något. Fästa, skydda, skarva, märka, bunta, koppla. Ni är gjorda på riktigt! Eller som ni säger "Made for Real". Därför är HellermannTyton utsedd till årets leverantör till Elektroskandia Sverige 2018."

Håll kontakt med oss!


Update: 21/11/2020 © HellermannTyton 2020
© HellermannTyton 2020 (v4.124.1) | Update: 21/11/2020